ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor: «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει» (φώτο)

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor: «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει» (φώτο)

Η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Survivor All Star και θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού.

Με ένα Instagram Story, η πρώην παίκτρια του All Star Game και τραγουδίστρια, έγραψε: «Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ».

Στην ίδια ανάρτηση, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης(για το θέμα Στάθης-Μαρτίκας) και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.