ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κάνει «like» σε tweets που αφορούν στην απιστία του συζύγου της 

Το μοντέλο άφησε το twitter να «μιλήσει» για λογαριασμό της 

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κάνει «like» σε tweets που αφορούν στην απιστία του συζύγου της 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι άφησε το twitter να «μιλήσει» για λογαριασμό της μετά τον χωρισμό της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Αν και το μοντέλο δεν έχει επισημοποιήσει την είδηση του χωρισμού, η ίδια φαίνεται να απαντά σε όλες αυτές τις φήμες σιωπηρά, κάνοντας like σε tweet που κατηγορούν τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απάτησε την Έμιλι», έγραφε ένα tweet που υποστήριζε το μοντέλο.

«Κορίτσια πώς γιορτάζουμε το διαζύγιο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι», τόνισε ένας άλλος χρήστης.

Το Page Six δημοσίευσε την είδηση ​​ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πρόκειται να διαλύσει τον γάμο της με τον Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, λόγω απιστίας. Μια πηγή στην ιστοσελίδα ανέφερε: «Ναι, την απάτησε».

Η ηθοποιός και μοντέλο που έχει προκαλέσει αρκετές φορές αναστάτωση στα social media με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, τον τελευταίο καιρό απαθανατίζονταν χωρίς τη βέρα της, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, ενώ αναμένονται οι εξελίξεις για το μέλλον του ζευγαριού, που ενώθηκε με τα δεσμά ενός πολιτικού γάμου το 2018, με καλεσμένους μόνο λίγους φίλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.