ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εντοπίστηκε ζωντανός ο ηθοποιός Drake Bell

Σε νεότερη ανακοίνωση οι αρχές ενημέρωσαν πως ο 36χρονος Drake Bell εντοπίστηκε

Εντοπίστηκε ζωντανός ο ηθοποιός Drake Bell

Βρέθηκε ζωντανός ο πρώην σταρ του Nickelodeon, Drake Bell, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Την Πέμπτη, το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach εξέδωσε ανακοίνωση ότι ο Drake Bell αγνοείται και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σε νεότερη ανακοίνωση οι αρχές ενημέρωσαν πως ο 36χρονος Drake Bell εντοπίστηκε.

«Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι αρχές βρίσκονται σε επαφή και ο κύριος Bell είναι ασφαλής», ανέφερε το τμήμα.

O ηθοποιός, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Jared Drake Bell, λέγεται ότι εθεάθη για τελευταία φορά το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή κοντά στο Mainland High School. Οδηγούσε μια γκρι BMW του 2022.

Απαντώντας σε σχόλια που αμφισβητούσαν την ανάρτηση της δήλωσης εξαφάνισης, το DBPD απάντησε πως «Για όσους ρωτούν, αυτή είναι μια νόμιμη ανάρτηση από το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ Jayson Wallace».

Λίγο αργότερα ο Drake Bell έκανε ανάρτηση χλευάζοντας την είδηση ότι ήταν αγνοούμενος λέγοντας πώς «αφήνεις το τηλέφωνό σου στο αυτοκίνητο για ένα βράδυ και αυτό συμβαίνει».

Ωστόσο ο ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε αποκάλυψε ποιος έκανε τη δήλωση εξαφάνισης.

Στο παρελθόν ο Drake Bell είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς η πρώην σύντροφός του, Melissa Lingafelt, τον είχε καταγγείλει  για λεκτική και σωματικής βία. Είχε αναφέρει πως την είχε κακοποιήσει όταν ήταν 15 ετών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή και 200 ώρες κοινοτικής εργασίας. Του απαγορεύτηκε, επίσης, κάθε επαφή μαζί της.

Τον Ιούνιο του 2021 συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και διάδοση υλικού επιβλαβούς για ανηλίκους. Δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες.

Το 2018 παντρεύτηκε την Janet Von Schmeling, αλλά το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο αργότερα. Έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.