ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχει βαλθεί να μας «κάψει»: Οι νέες «καυτές» αναρτήσεις της Α.Αμπρόσιο με μαγιό (φώτο-βίντεο)

Η ανάρτηση της 42χρονης συγκέντρωσε πληθώρα κολακευτικών σχολίων, με τους followers της να σχολιάζουν πόσο σέξι δείχνει

Έχει βαλθεί να μας «κάψει»: Οι νέες «καυτές» αναρτήσεις της Α.Αμπρόσιο με μαγιό (φώτο-βίντεο)

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, έχει βαλθεί να μας «κάψει» με τις αναρτήσεις που ανεβάζει στο Instagram.

Προ λίγων ημερών, το supermodel «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους όταν φόρεσε ένα πορτοκαλί μικροσκοπικό μπικίνι και πόζαρε με σέξι διάθεση στη θάλασσα.

Τώρα η 42χρονη «ξαναχτυπά», μοιραζόμενη αυτή τη φορά με τους followers της «καυτό» βίντεο στο οποίο καταγράφεται η ίδια σε ιδιαίτερα καλή διάθεση.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 19 Ιουλίου, το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, έβαλε και πάλι το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της και αναζήτησε μία πηγή δροσιάς.

Τη «λύση» τής την έδωσαν τα… ποτιστικά, με την ίδια να καταγράφεται σε έναν κήπο, να παίζει με τα μπεκ ποτίσματος που την κατέβρεχαν, να τρέχει και να γελάει στην κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση της 42χρονης καλλονής συγκέντρωσε πληθώρα κολακευτικών σχολίων, με τους followers της να σχολιάζουν πόσο σέξι δείχνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.