ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν παρά τις φήμες χωρισμού

Τους «πρόδωσε» το story στο Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν παρά τις φήμες χωρισμού

Μία ανάρτηση που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι δύο τους γιόρτασαν μαζί τα Χριστούγεννα και μπέρδεψαν ξανά τους followers τους.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα story από το ρεβεγιόν, στο οποίο διακρίνεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο βίντεο αυτό, ο γυμναστής τραβούσε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Φίλιππο Ιωάννου, τον Mente Fuerte και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να παραδέχονται την ήττα τους στο παιχνίδι που έπαιζαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλοντας όμως να δείξει την αντίδραση και της δικής του νικητήριας ομάδας και γυρνώντας την κάμερα του κινητού φάνηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται στον καναπέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.