ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ.Αρναούτογλου: «Υπήρξα πολύ αμαρτωλός – Απατούσα»

«Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων»

Γ.Αρναούτογλου: «Υπήρξα πολύ αμαρτωλός – Απατούσα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera Radio, έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την απιστία και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστος, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει και συγγνώμη, σε κάποιες περιπτώσεις.

«Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ. Απατούσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν, ή περιμένουν να γίνει μόνο του, ή περιμένουν να το πει ο άλλος το “τέλος”. Και πάνω σε αυτή τη χαζομάρα, κάνουν πράγματα που δεν είναι νορμάλ», συνέχισε ο ίδιος.

«Αυτό είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Δεν είναι ζωή αυτό.  Αυτά τα λάθη του παρελθόντος, είπα στη ζωή μου ότι δεν θα τα επαναλάβω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ωραίο να το ακούς αυτό από έναν άνθρωπο που έκανε λάθος και λέει “τέλος”;», τόνισε, ακόμη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.