ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Καληφώνη: «Όταν γνώρισα τον Χ.Μάστορα είχαμε και οι δύο σχέση»

«Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου»

Γ.Καληφώνη: «Όταν γνώρισα τον Χ.Μάστορα είχαμε και οι δύο σχέση»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε σε εκπομπή στο Youtube, πότε γνώρισε τον σύντροφό της και τραγουδιστή των «Μελισσών», Χρήστο Μάστορα. 

Ειδικότερα, περιέγραψε: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι “Μέλισσες”. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου».

Και συνέχισε: «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει».

Σε άλλο θέμα, σχετικά με τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξομολογήθηκε: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε: «Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.