ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Λαμπάτος για δικαστική διαμάχη με τον Μ.Σεφερλή: «Δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο»

Ο Γ.Λαμπάτος δήλωσε ότι δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο

Γ.Λαμπάτος για δικαστική διαμάχη με τον Μ.Σεφερλή: «Δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο»

Ο Γιώργος Λαμπάτος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να εξοφλήσει το ποσό των 12.000 ευρώ προς τον Μάρκο Σεφερλή, μετά από τη δικαστική τους διαμάχη το 2022.

Στην τηλεόραση του Alpha, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Λαμπάτος εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τονίζοντας ότι παρότι δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο, υποχρεούται να καταβάλει το ποσό σύμφωνα με τον νόμο.

«Επειδή δεν έχω κάποια περιουσία δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο τα οποία είναι γύρω στα 350 – 500 ευρώ τον χρόνο, αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια. Αυτά τα χρήματα βγαίνουν κατευθείαν στον Μάρκο, εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση. Τα χρήματα ωστόσο μένουν εκεί, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήγε να τα πάρει. Είναι η αποκατάσταση της τιμής που έχει ως ηθοποιός. Θέλω δημόσια και μέσα από την εκπομπή σας να του ζητήσω συγγνώμη», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι μέχρι τη στιγμή εκείνη δεν είχε καταβληθεί κανένα ποσό από τα οφειλόμενα προς τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Γιώργος Λιάγκας, δημόσια, παρακάλεσε τον παραγωγό να χαρίσει τα χρήματα στον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Τάσος Τεργιάκης, συνεργάτης του παρουσιαστή, ανέφερε ότι, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε, πληροφορήθηκε πως δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον Μάρκο Σεφερλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.