ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Σκιαδαρέσης: «Κόψαμε τις σχέσεις με τον πατέρα μου – Ήταν μια μόνιμη γκρίνια και με ταλαιπωρούσε ψυχικά»

«Με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει»

Γ.Σκιαδαρέσης: «Κόψαμε τις σχέσεις με τον πατέρα μου – Ήταν μια μόνιμη γκρίνια και με ταλαιπωρούσε ψυχικά»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα του και στον λόγο που δεν ήθελε να έχουν επαφή.

«Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή.

Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι», κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.