ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Τσολάκης: Μάχη με τις φλόγες δίνει ο πρώην παίκτης του Survivor – «Φύγε γρήγορα» (φωτό)

Ο πρώην Survivor και ραδιοφωνικός παραγωγός, εκτέλεσε τα καθήκοντά του από τη θέση του πυροσβέστη

Γ.Τσολάκης: Μάχη με τις φλόγες δίνει ο πρώην παίκτης του Survivor – «Φύγε γρήγορα» (φωτό)

Ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», βρέθηκε στις φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο και δημοσίευσε στιγμιότυπα από όσα έγιναν μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο.

Ο Γιάννης Τσολάκης, τον οποίο το κοινό του ΣΚΑΪ γνώρισε καλύτερα από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2022. Την Τρίτη 22/8 βρέθηκε στην πρώτη γραμή ενάντια στη φωτιά στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο πρώην Survivor και ραδιοφωνικός παραγωγός, εκτέλεσε τα καθήκοντά του από τη θέση του πυροσβέστη. Αυτή ήταν και η ιδιότητα με την οποία είχε συστηθεί στο βιογραφικό του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στιγμιότυπα από τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, την Τρίτη 22/8: «Φύγε γρήγορα, φύγε γρήγορα», λέει στον συνάδελφό του που είχε πλησιάσει επικίνδυνα τις φλόγες, στο βίντεο που ανήρτησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.