Ο ηθοποιός εξήγησε τι ρόλο έπαιξαν στην απουσία του από την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι εξήγησε πως αυτοί οι δύο ηθοποιοί ευθύνονται για την «εξαφάνισή» του από τον χώρο του θεάματος.

«Ουσιαστικά, εκείνοι με εξαφάνισαν. Κατ’ αρχάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έβλεπε την ανταπόκριση που είχα και δεν μπορούσε να το αντεχτεί, με αποτέλεσμα να έχουμε διάφορα στη σκηνή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε μια λάμπα που κοσμούσε το σαλόνι. Την γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε».

«Δύο πρωταγωνιστές ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός κι εξήγησε πως ο δεύτερος ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε από την Τίνα Σακελαρίου να κάνει τον Ηλία του 16ου. Του είπε κι εκείνη “θα πάρεις τον Λαμπάτο για να κάνει τον Βέγγο”. Μετά από αυτό, δικαιολογείται η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί μου. Δεν θα πήγαινα να δω παράσταση του Μάρκου, ούτε το σκυλάκι μου δεν θα πήγαινα», τόνισε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ναι μεν φοβάται που αποκαλύπτει δημόσια τέτοιες πληροφορίες, όμως είναι αποφασισμένος να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια και να εξηγήσει πού οφείλεται η απουσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φοβάμαι που μιλάω δημόσια, αλλά είμαι αποφασισμένος να πω τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια κι είμαι παραγκωνισμένος από την ελληνική τηλεόραση. Η φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, αφού με κατέστρεψε, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες. Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.