Όσο ζω... ΜαΖώ!

Γιώργος Μαζωνάκης: «Θα κλάψουν και οι ένοχοι» – Η αιχμηρή ανάρτηση του πρώην μάνατζέρ του

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος μίλησε για «διαχρονική ευθύνη»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Θα κλάψουν και οι ένοχοι» – Η αιχμηρή ανάρτηση του πρώην μάνατζέρ του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Με μια αιχμηρή ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ο πρώην μάνατζέρ του, Δημήτρης Χατζόπουλος, μετά την είδηση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο άνθρωπος που είχε συνεργαστεί στενά μαζί του για πολλά χρόνια αναφέρθηκε στο πένθος που ακολούθησε την απώλεια του τραγουδιστή, σημειώνοντας ότι επιλέγει σε αυτή τη φάση να κρατήσει στάση «βωβού πένθους».

Παράλληλα, στην ανάρτησή του αφήνει αιχμές για πρόσωπα που, όπως υποστηρίζει, είχαν διαχρονική ευθύνη απέναντι στον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται.

«Δάκρυα κροκοδείλια κι αληθινά»

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος κάνει λόγο για διαφορετικές μορφές πένθους, αναφέροντας ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν πολλές δημόσιες τοποθετήσεις, κυρίως μέσα από τα social media.

Στην ίδια ανάρτηση διαχωρίζει τις δημόσιες αντιδράσεις από το πένθος των ανθρώπων που αγάπησαν πραγματικά τον τραγουδιστή και τη μουσική του, σημειώνοντας ότι θα τον θρηνήσουν «σε πολλές γωνιές της Ελλάδας κι όπου υπάρχει Ελληνισμός».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει σε όσους χαρακτηρίζει «ενόχους», χωρίς όμως να κατονομάζει πρόσωπα ή να αποδίδει συγκεκριμένες πράξεις σε κάποιον.

«Θα κλάψουν και οι ένοχοι όχι τόσο υποκριτικά αλλά κυρίως λόγω της αξιακής τους ανεπάρκειας δεν έχουν συνείδηση για τη διαχρονική ευθύνη τους», γράφει χαρακτηριστικά.

«Θα μου επιτρέψετε σε αυτή τη φάση το βωβό πένθος»

Ο πρώην μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη κλείνει την ανάρτησή του αναφέροντας ότι προς το παρόν επιλέγει να μη μιλήσει περισσότερο, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Χατζόπουλου:

«Θα χυθούν πολλά δάκρυα κροκοδείλια κι αληθινά, τα πιο πολλά διαδικτυακά (το εύκολο), θα κάνουν όλοι το καθήκον τους κυρίως οι επονομαζόμενοι επώνυμοι και θα θρηνήσουν πραγματικά οι ανώνυμοι σε πολλές γωνιές της Ελλάδας κι όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Θα κλάψουν και οι ένοχοι όχι τόσο υποκριτικά αλλά κυρίως λόγω της αξιακής τους ανεπάρκειας δεν έχουν συνείδηση για τη διαχρονική ευθύνη τους.

Θα μου επιτρέψετε σε αυτή τη φάση το βωβό πένθος. Κι αν θέλετε να πείσετε ακολουθήστε με. Τα ξαναλέμε».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.