ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γκαλ Γκαντότ: Ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Ισραηλινή σταρ

Γκαλ Γκαντότ: Ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (φωτό)

Η Γκαλ Γκαντότ ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ τις πρώτες καλοκαιρινές της φωτογραφίες στις οποίες φοράει ένα μαύρο ολόσωμα μαγιό το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της.

Πιο συγκεκριμένα, η κινηματογραφική «Wonder Woman» ανάρτησε στο επίσημο προφίλ της, ένα βίντεο και δύο στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς χρόνο στον ήλιο. Η καρδιά μου είναι γεμάτη και η ψυχή μου είναι ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Η παραπάνω ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την εκρηκτική φωτογράφησή της για γνωστό περιοδικό, όπου η Ισραηλινή σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει στα κόκκινα.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.