ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γουάντα Νάρα για τη «μάχη» της με τη λευχαιμία: «Θέλω να δείξω στα παιδιά μου ότι είμαι ανίκητη»

«Ο Μάουρο κι εγώ έχουμε γίνει λιγότερο άπληστοι»

Γουάντα Νάρα για τη «μάχη» της με τη λευχαιμία: «Θέλω να δείξω στα παιδιά μου ότι είμαι ανίκητη»

Η Γουάντα Νάρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Oggi» και μίλησε για την «μάχη» της με τη λευχαιμία, για τα παιδιά της αλλά και για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Γαλατά, Μάουρο Ικάρντι.

«Δεν έχω «παίξει» ποτέ με την ασθένεια, ειδικά επειδή είμαι μητέρα και ξέρω ότι τα ψέματα επιστρέφουν σε σένα, σαν μπούμερανγκ» είπε η Γουάντα Νάρα και μίλησε για τους haters και όσα γράφουν για εκείνη: «Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν σε δουν “καρφωμένη” σε ένα κρεβάτι, στο νοσοκομείο, να πεθαίνεις, χωρίς μαλλιά, νομίζουν ότι είσαι καλά.

Αλλά τι ξέρουν για το πώς εγώ είμαι, για τα φάρμακα που παίρνω, για τον φόβο που με πιάνει. Στην Αργεντινή υπάρχει ο γιατρός Παβλόβσκι που με παρακολουθεί από το Μπουένος Άιρες και μου λέει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Αποφάσισα να συμμετάσχω στο σόου για να στείλω ένα μήνυμα κανονικότητας στα παιδιά μου. Βλέπουν ότι έχω αποφασιστικότητα, ότι δεν έχω κολλήσει στο σπίτι, ότι μπορώ να πηδάω, να κάνω πιρουέτες. Ελπίζω να καταλάβουν ότι η μαμά είναι ανίκητη».

Εν συνεχεία μίλησε για την εποχή όπου δημοσιογράφος στην Αργεντινή δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της, χωρίς εκείνη να έχει πάρει στα χέρια της τις εξετάσεις και χωρίς να το ξέρει η οικογένειά της.

Μάλιστα αποκάλυψε και ένα μήνυμα που έστειλε ένα από τα παιδιά της στην θεία της (αδελφή της Γουάντα) για να την ρωτήσει εάν η μαμά θα πεθάνει.

«Κακοί άνθρωποι υπάρχουν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Μαθαίνω τα πέντε παιδιά μου να είναι δυνατά, θέλω να μεγαλώσουν με την πανοπλία που έφτιαξα για μένα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν είχα ακόμη τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το… είπε στη χώρα και επομένως και στα παιδιά μου. Έχω το μηνύμα στο τηλέφωνό μου και ραγίζει η καρδιά μου. Μου το έστειλε η αδερφή μου η Ζαΐρα. Ένα από τα παιδιά μου της γράφει:«Θεία, πες μου την αλήθεια, η μάνα πεθαίνει και δεν μας το λέει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίον έχει δύο κόρες είπε: «Ο Μάουρο κι εγώ έχουμε γίνει λιγότερο άπληστοι. Αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε πάει σε ένα κλαμπ που θα τον πλήρωνε πολύ, πολύ περισσότερα, αλλά μείναμε στην Κωνσταντινούπολη (στη Γαλατασαράι), όπου νιώθουμε πολύ άνετα. Ο Mάουρο είναι ήρεμος, ξέρει ότι τον αγαπώ. Είμαστε δυνατοί, δεν ακούμε τι λένε οι άλλοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε προδοσία και δεν χωρίσαμε ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου έναν σύντροφο, έναν φίλο, έναν σοβαρό μπαμπά σαν αυτόν. Θα τον παντρευόμουν χίλιες φορές. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.