ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H Ε.Πανοπούλου ξεσπά για τους παίκτες ριάλιτι που μετά γίνονται ηθοποιοί: «Ο κόσμος γελάει μαζί σας»

«Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ας έχει βγει από ριάλιτι, καλό θα είναι να πάει να σπουδάσει»

H Ε.Πανοπούλου ξεσπά για τους παίκτες ριάλιτι που μετά γίνονται ηθοποιοί: «Ο κόσμος γελάει μαζί σας»

Η Έλντα Πανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όσους συμμετέχουν σε ριάλιτι και μετά στρέφονται στην υποκριτική.

 «Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ας έχει βγει από ριάλιτι, καλό θα είναι να πάει να σπουδάσει. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να μην ξέρεις ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Τσέχωφ, να μην γνωρίζεις τον Νίκο Καζαντζάκη. Αντίθετα να νομίζεις ότι με το θείο σου ταλέντο μπορείς να πετύχεις τα πάντυα. Αυτά δεν γίνονται. Γιατί πρέπει να διαθέτεις το θείο ταλέντο αλλά θέλει καλλιέργεια. Και η καλλιέργεια έγκειται στην εργασία, η οποία προϋποθέτει σπουδές.

Αν λοιπόν είσαι ένα τεμπελόσκυλο που θες απλώς να εκμεταλλευτείς ότι για ένα χρόνο εμφανίστηκες σε ένα τηλεοπτικό προϊόν και πιστεύεις τώρα ότι μπορείς να κατακτήσεις το θέατρο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο κόσμος γελάει μαζί σου.

Πολλοί μπερδεύονται, νομίζουν ότι ο κόσμος πηγαίνει να τους δει για να τους θαυμάσει, ενώ το κοινό – που είναι πιο έξυπνο από εμάς – πολλές φορές πηγαίνει να τους δει για να τους χλευάσει. Πολλοί πέφτουν σε αυτή την παγίδα και περνούν τον χλευασμό για θαυμασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.