ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H εντυπωσιακή εμφάνισή της Ζεντάγια για την προώθηση της νέας της ταινίας «Challengers» (φωτο)

Φόρεσε μια άσπρη φούστα και μια ασορτί μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ

H εντυπωσιακή εμφάνισή της Ζεντάγια για την προώθηση της νέας της ταινίας «Challengers» (φωτο)

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ηθοποιός Ζεντάγια στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας, «Challengers».

Στο photocall του επερχόμενου έργου που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη τη Δευτέρα 8 Απριλίου, η διάσημη ηθοποιός φόρεσε μια άσπρη φούστα και μια ασορτί μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, που προσιδίαζε στη στολή τενίστριας, μια θεματική την οποία εφαρμόζει σε όλα τα τελευταία της looks.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν τα ιδιόρρυθμα τακούνια που είχαν στον πάτο τους δύο μπάλες του τένις ως μέρος του σχεδίου.

Το «Challengers» του Λουκά Γκουαντανίνο θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου. Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: «Η Τάσι, ένα πρώην παιδί-θαύμα του τένις που έγινε προπονήτρια, είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή που έχει ένα σερί ηττών. Η στρατηγική της για τη λύτρωση του συζύγου της παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν εκείνος πρέπει να αντιμετωπίσει τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην φίλο της Τασί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.