ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Ιωάννα Τούνη απαντά στα επικριτικά σχόλια με μία νέα φωτογραφία από το Ντουμπάι (φώτο)

Η instagrammer απάντησε με ένα σύντομο σχόλιο

H Ιωάννα Τούνη απαντά στα επικριτικά σχόλια με μία νέα φωτογραφία από το Ντουμπάι (φώτο)

Η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε επικριτικά σχόλια από χρήστες των social media, για τις φωτογραφίες, που ανέβασε στο Instagram από το ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα σε μία από τις αναρτήσεις της, πολλοί από τους ακόλουθούς της εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, επειδή οι φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της instagrammer στο εξωτερικό, συνέπεσαν εν μέσω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Στιγμιοτυπο_οθονης__121_

Στιγμιοτυπο_οθονης__119_

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε με νέα δημοσίευση από το Ντουμπάι. Ειδικότερα, ανάρτησε μία νέα φωτογραφία από το ταξίδι της εκεί και άφησε ένα λιτό σχόλιο, με το οποίο απαντά στους επικριτές της:

«Today’s tip: Που να βάζεις την γνώμη των άλλων για εσένα» και δίπλα πρόσθεσε ένα εικονίδιο με έναν μπλε κουβά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την ανάρτησή της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.