ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

H Μέγκαν Φοξ δείχνει το πλούσιο μπούστο της στο Instagram και προκαλεί «ταραχή»

Οι followers της ξετρελάθηκαν με τα ατμοσφαιρικά στιγμιότυπα που ανέβασε

H Μέγκαν Φοξ δείχνει το πλούσιο μπούστο της στο Instagram και προκαλεί «ταραχή»

Η Μέγκαν Φοξ κάνει ακόμα και το διάβασμα ενός βιβλίου να φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον στα τελευταία της στιγμιότυπα στα social media.

Η πρωταγωνίστρια του «Transformers» μοιράστηκε αρκετές selfies με τους 20,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram, καθώς διάβαζε ένα βιβλίο για μαγικά ξόρκια. Δεν είναι σαφές ποια ξόρκια σκοπεύει να εφαρμόσει στην πράξη, αλλά σίγουρα μάγεψε τους followers της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ξετρελαίνονται με τα ατμοσφαιρικά της στιγμιότυπα.

Η Μέγκαν Φοξ κάνει επίδειξη με το πλούσιο μπούστο της

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η 36χρονη ηθοποιός κάθισε σε μια υπαίθρια κούνια, και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.

Σε κάποια από τις πόζες χαμογελάει έντονα στον φακό και το μακιγιάζ είναι έντονο. Φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο τοπ που τονίζει το πλούσιο στήθος της.

Το όλο λουκ ολοκληρώνει με πολλά ασημένια κοσμήματα και ένα μεγάλο κόκκινο χνουδωτό καπέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μέγκαν Φοξ στο Instagram της

Megan_Fox
Megan_Fox1
Megan_Fox2
Megan_Fox3
Megan_Fox4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.