ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Adele «απείλησε» το κοινό σε συναυλία της – «Αν μου πετάξετε τίποτα θα σας σκοτώσω»

«Σταματήστε να πετάτε πράγματα στους καλλιτέχνες» ανέφερε επίσης

Η Adele «απείλησε» το κοινό σε συναυλία της – «Αν μου πετάξετε τίποτα θα σας σκοτώσω»

Με χιουμοριστικό τρόπο προειδοποίησε το κοινό της η Adele κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, λέγοντάς του «να μην τολμήσει να πετάξει τίποτα», μιας και το φαινόμενο τραυματισμών των τραγουδιστών επί σκηνής, από διάφορα αντικείμενα που «εκσφενδονίζονται», είναι πλέον συχνό.  

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα τραγουδούσε στο Λας Βέγκας.


Με χιουμοριστική διάθεση μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το να πετάτε σκ.. στη σκηνή, το έχετε δει; Σας προκαλώ. Σας προκαλώ να μου πετάξετε κάτι. Θα σας σκοτώσω!» κρατώντας στα χέρια της ένα παιχνίδι-πιστόλι με το οποίο και σημάδεψε το πλήθος, ενώ πρόσθεσε: «Σταματήστε να πετάτε πράγματα στους καλλιτέχνες».

Η «προειδοποίηση» της Adele ήρθε λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό της Bebe Rexha, όταν κάποιος από το κοινό της πέταξε ένα τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη.

Η τραγουδίστρια σύμφωνα με τα πλάνα που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο δείχνουν την τραγουδίστρια να πέφτει στα γόνατα της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να σπεύδουν να βοηθήσουν.

Η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας έγινε στο Rooftop at Pier 17 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Best F’n Night of My Life».

Η Pink αποτελεί άλλη μια καλλιτέχνιδα, η οποία δέχθηκε πρόσφατα άλλο ένα «παράξενο «δώρο» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Θαυμάστρια της πέταξε την τέφρα της μητέρας της της σε σακουλάκι, με την ποπ σταρ να νιώσει αμήχανα και να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.