ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αξέχαστη φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ που είναι μπρούμυτα και… ολόγυμνη! (φωτο)

Τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή, ενώ και οι αδελφές της έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία

Η αξέχαστη φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ που είναι μπρούμυτα και… ολόγυμνη! (φωτο)

Είναι η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν και χωρίς καμία αμφιβολία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αδερφές της.

Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ, η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται από τα πιο hot ονόματα του μόντελινγκ.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ... Loading ...

Με φυσική ομορφιά και εντυπωσιακό κορμί (και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αδελφές της δεν έχει καταφύγει σε χειρουργικό νυστέρι για να φτιάξει την εξωτερική της εμφάνιση) θεωρείται και μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη showbiz.

Η Κένταλ, αν και δεν ανεβάζει με μεγάλη συχνότητα φωτογραφίες της στο Instagram, όταν το κάνει, καταφέρνει να αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει το 2020 την τελευταία της, όμως, ανάρτηση κατάφερε να «ρίξει» το Instagram, αφού ποζάρει στο κρεβάτι με σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχα.

Τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή, ενώ και οι αδελφές της έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία.

Μάλιστα, η Κλόε Καρντάσιαν και η Κάιλι Τζένερ δεν έκρυψαν την έκπληξή τους που η Κένταλ ανέβασε μία τέτοια φωτογραφία, μιας και δεν το συνηθίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.