ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η ανάρτηση της Ε.Πρεζεράκου για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της (φωτο) 

«Οποίο παιδί βιώνει αυτό το κλείσιμο κύκλου, σε οποία ηλικία και αν βρίσκεται, βιώνει μεγάλο σοκ και πόνο»

Η ανάρτηση της Ε.Πρεζεράκου για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της (φωτο) 

Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε μια ανάρτηση στα προσωπικά της social media για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σαν σήμερα πριν ακριβώς 20 χρόνια… το 2004 ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη Γη ο πατέρας μου. Είναι αλήθεια…. οποίο παιδί βιώνει αυτό το κλείσιμο κύκλου – σε οποία ηλικία και αν βρίσκεται – βιώνει μεγάλο σοκ και πόνο.. Όμως παράλληλα το σπρώχνει να δυναμώσει και να προχωρήσει στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου.. είναι η αρχή ενός κύκλου που μας ζητάει εμείς να γίνουμε ο γονέας του εαυτού μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε στη δημοσίευσή της: «Είναι η στιγμή που μας ζητάει εμείς να μας φροντίσουμε, να μας αγαπάμε, να μας νοιάζομαστε με όποιον τρόπο νοιώσουμε ως καταλληλότερο για εμάς. Μεγάλη αγκαλιά πατέρα… με όσα μαθήματα και προκλήσεις μου άφησες για να με “συναντήσω”.. Καλή Κυριακή να έχουμε ηλιόλουστά μου πλάσματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.