«Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή»

Η Ιωάννα Τούνη, περνά τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της, καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

Δυο μέρες μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της συντρόφου του, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην Ιωάννα Τούνη.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας !!!!» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που παράλληλα δημοσίευσε τέσσερις κοινές τους φωτογραφίες.

Τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου

Η θλιβερή είδηση είχε γίνει γνωστή από την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της Super Κατερίνα:

«Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της. Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!