Η αποκάλυψη της Κ.Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από την φυλακή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα» είπε η παρουσιάστρια

Η αποκάλυψη της Κ.Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από την φυλακή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

Τηλεφώνημα δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από άνθρωπο της showbiz ο οποίος κρατείται στις φυλακές, αλλά όχι για έγκλημα, όπως αποκάλυψε η ίδια στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για τον προφυλακισμένο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, εξήγησε τι συνέβη.

«Αυτό το τέρας, τέρας το λέω εγώ, δεν ξέρω, μπορεί να παρακολουθούν και από τις φυλακές… Τις προάλλες δέχτηκα και τηλέφωνο από τη φυλακή, μη πω από ποιον τώρα. Δεν ήταν ο Μπάμπης, ήταν άλλος κρατούμενος, για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή. Με παίρνει και μου λέει  “έλα, είμαι ο τάδε”, είναι που δεν βλέπουν τηλεόραση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Του λέω “καλά, εσύ δεν είσαι φυλακή;”, δεν είναι για έγκλημα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα, τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι, ήταν γνωστή κυρίως η σύζυγός του. Και μου είπε “αυτό που είπατε δεν είναι ακριβώς έτσι”, λέω τι να πω τώρα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.