ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η απολογία του Τζέιμι Φοξ για την ανάρτησή του αφού τον κατηγόρησαν για αντισημιτισμό

«Με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος»

Η απολογία του Τζέιμι Φοξ για την ανάρτησή του αφού τον κατηγόρησαν για αντισημιτισμό

Ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, μετά την ανάρτηση που έκανε και χαρακτηρίστηκε «αντισημιτική», θέλησε να απολογηθεί στους ακόλουθούς του.

Ειδικότερα, έγραψε κάτι στο Instagram σχετικά με τους Εβραίους, με τους ακόλουθούς του να εξοργίζονται, κατηγορώντας τον πως προωθεί το μίσος.

«Σκότωσαν αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Ιησούς… Τι νομίζεις ότι θα κάνουν σε εσένα;», έγραψε.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο Τζέιμι Φοξ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από όσους έθιξε με την ανάρτησή του, ενώ εξήγησε πως δεν είχε αυτή την πρόθεση.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και όλους όσους προσβλήθηκαν από την ανάρτησή μου. Τώρα ξέρω ότι η επιλογή αυτών των λέξεων προκάλεσε προσβολή και λυπάμαι πραγματικά. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου», έγραψε αρχικά σε νέα του ανάρτηση.

«Για να διευκρινίσω τι πραγματικά σήμαινε… Με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος και αυτό εννοούσα με το “αυτοί”, όχι κάτι παραπάνω. Έχω μόνο αγάπη στην καρδιά μου για όλους. Αγαπώ και υποστηρίζω την εβραϊκή κοινότητα. Ζητώ συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε. Τίποτα εκτός από αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοινό του φάνηκε ευχαριστημένο με την εν λόγω τοποθέτηση του ηθοποιού. Μάλιστα, ένας θαυμαστής του του έγραψε: «Χαίρομαι που το βλέπω αυτό. Είμαι μεγάλος φαν σου και δεν ήξερα τι να σκεφτώ για αυτή την ανάρτηση. Ευχαριστώ που δημοσίευσες αυτή τη συγγνώμη και καλή τύχη στην ανάρρωσή σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.