ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η Λίλι Άλεν έκανε σεξ στα 12 της

Οι περιττές αποκαλύψεις των διασήμων

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η Λίλι Άλεν έκανε σεξ στα 12 της

Η Λίλι Άλεν έδωσε συνέντευξη και προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της και τις ερωτικές της σχέσεις, που απορούμε ποιον θα μπορούσε να αφορά και τις έκανε.

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια μίλησε στο podcast «Life’s a Beach» και θυμήθηκε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, η οποία δεν κατέληξε τόσο ευχάριστα, όπως λέει.

Η 38χρονη εξήγησε ότι την εποχή εκείνη βρισκόταν σε διακοπές μαζί με τον διάσημο μπαμπά της και ηθοποιό, Κιθ Άλεν, καθώς και τον αδερφό της, Άλφι.

Όπως είπε, είχε ένα κρυφό ειδύλλιο με κάποιον στη Βραζιλία τότε κι όποτε ο πατέρας της έλειπε από το σπίτι, εκείνη έβρισκε την ευκαιρία να τον συναντήσει.

Ωστόσο, μια μέρα, ο Κιθ Άλεν επέστρεψε στο σπίτι νωρίτερα από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να καταλάβει ότι η κόρη του είχε «εξαφανιστεί».

Κάλεσε λοιπόν, αμέσως την αστυνομία, νομίζοντας ότι της έχει συμβεί κάτι. Βέβαια, δεν φαντάστηκε πως η Λίλι έλειπε για να συναντήσει κάποιον. «Στην πραγματικότητα, δεν εξαφανίστηκα ακριβώς. Έχασα την παρθενιά μου από έναν τύπο που λέγεται Φερνάντο στη Βραζιλία. Ήμουν περίπου 12 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

«Νόμιζαν ότι πραγματικά χάθηκα. Πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και προφανώς, δεν επέστρεψα στο δικό μου. Κοιμήθηκα εκεί», συμπλήρωσε.

Βέβαια, δεν φαντάστηκε τη συνέχεια που ακολούθησε. «Ξύπνησα κι ο πατέρας μου είχε καλέσει την αστυνομία. Υπήρχε αστυνομία σε όλο το ξενοδοχείο. Χτένιζαν κυριολεκτικά την παραλία κι είχα μαζί τους μπλουζάκια και ρωτούσαν “αυτό φορούσε;”. Δεν μπορούσα να τους πω απλά ότι έχασα την παρθενιά μου», εξηγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν όλα τόσο τραυματικά που δεν έκανα ξανά σεξ για λίγο καιρό», πρόσθεσε κλείνοντας η σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.