ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Δ.Νομικού δημοσίευσε το πρώτο της φιλί για το 2024 (φωτο)

«Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης»

Η Δ.Νομικού δημοσίευσε το πρώτο της φιλί για το 2024 (φωτο)

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στην οποία φιλάει τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το πρώτο φιλί για το 24! Δικό σου θα είναι κάθε χρόνο! Να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ».

Δείτε τη δημοσίευση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ από το 2014 και όπως έχει δηλώσει η Δούκισσα Νομικού σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.