ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η δημόσια συγγνώμη του Γ.Λαμπάτου στον Μ.Σεφερλή

«Έκανα λάθος… Δεν υπάρχει λόγος για κακίες»

Η δημόσια συγγνώμη του Γ.Λαμπάτου στον Μ.Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος, που γνωστοποίησε τις τραγικές συνθήκες στις οποίες ζει τις τελευταίες μέρες, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή.

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της δύσκολης κατάστασης στην οποία ζει, ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή, μέσα από δηλώσεις του στο Πρωινό του Αντ1.

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, που ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. στην πλατεία Αμερικής και παίρνει το επίδομα ύψους 220 ευρώ, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες»

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν κι ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια.

Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες.

Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος έχει χάσει και τη δεύτερη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι τον χτυπούσε στο θεατρικό σανίδι. Το ποσό που είχε επιδικαστεί στον Γιώργο Λαμπάτο ήταν 12.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, τα εν λόγω χρήματα δεν έχουν εισπραχθεί από τον Μάρκο Σεφερλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.