ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Dua Lipa δημοσίευσε το τηλέφωνό της στo «X»

«Στείλε μου μήνυμα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

Η Dua Lipa δημοσίευσε το τηλέφωνό της στo «X»

Η Dua Lipa δημοσίευσε το τηλέφωνό της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο «X» και ζήτησε από τον κόσμο να της στείλει μήνυμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία χώρισε πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον γιο του Κώστα Γαβρά Ρομέν, ανάρτησε χθες το τηλέφωνό της στο twitter.

«Στείλε μου μήνυμα» έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε με ένα emoji φιλί και τον αριθμό +1 (917) 810-3415.

Η σχέση και ο χωρισμός της Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβρά

Μετά από 8 μήνες σχέσης, η Dua Lipa και ο Ρομέν Γαβρά, αποφάσισαν να χωρίσουν με τα Μέσα να υποστηρίζουν ότι η 28χρονη αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Όπως ανέφεραν τα Μέσα, η Dua Lipa αποφάσισε ότι θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική της αυτή τη στιγμή, ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ και ο χωρισμός της από τον 42χρονο Ρόμεν Γαβρά έρχεται λίγό μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της επιτυχίας, του «Houdini».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι, από σόου της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι. Ωστόσο την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους την έκαναν στο Φεστιβάλ των Καννών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.