ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ε.Ελευθερίου αναστάτωσε το Instagram – Οι αναλογίες της εντυπωσίασαν το ανδρικό κοινό (φωτό)

Δείτε την αποκαλυπτική της ανάρτηση στο Instagram

Η Ε.Ελευθερίου αναστάτωσε το Instagram – Οι αναλογίες της εντυπωσίασαν το ανδρικό κοινό (φωτό)

Η Ελευθερία Ελευθερίου διαθέτει ένα από τα πιο σέξι προφίλ στο Instagram κάτι το οποίο φαίνεται και από τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα τα οποία αναρτά.

Η τραγουδίστρια μετά και το τέλος του Survivor All Star στο οποίο και συμμετείχε, θέλησε λίγο να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.


Έτσι λοιπόν, βρέθηκε στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης και δεν σταμάτησε να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από εκεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με κάθε ευκαιρία μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της, από τις διακοπές της αλλά και από την καθημερινότητά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.