ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Κένταλ Τζένερ… και το αγγούρι: Δεν μπορεί να το κόψει και «τρώει» κράξιμο (βίντεο)

Προκάλεσε γέλιο η Κένταλ Τζένερ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της να κόψει ένα αγγούρι

Η Κένταλ Τζένερ… και το αγγούρι: Δεν μπορεί να το κόψει και «τρώει» κράξιμο (βίντεο)

Η Κένταλ Τζένερ προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να κόψει ένα αγγούρι και οι χρήστες του Twitter την έκραξαν άγρια! 

Το 26χρονο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στο τελευταίο επεισόδιο του οικογενειακού ριάλιτι στο Hulu, όπου επισκέφθηκε την τεράστια έπαυλη της μητέρας της Κρις Τζένερ στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφασίζει να φτιάξει ένα σνακ.

Η τραγική προσπάθεια της Κένταλ Τζένερ να κόψει ένα αγγούρι

Φυσικά, η μητέρα της έσπευσε να της προτείνει να της ετοιμάσει κάτι ο σεφ της οικογένειας, αλλά η Κένταλ Τζένερ επιμένει να το κάνει μόνη της λέγοντας μάλιστα, πως το να κόψει ένα αγγούρι θα είναι «εύκολο». Τι το ήθελε όμως;

Στην προσπάθειά της να κόψει το αγγούρι, τοποθετεί τόσο περίεργα και με αδέξιο τρόπο τα χέρια, που είναι σίγουρο πως δε θα τα καταφέρει – με την Κρις Τζένερ να την κοιτάζει με απορία. Τελικά το μοντέλο παραδέχεται ότι «δεν κόβει καλά» και πως «φοβάται κάπως» το μαχαίρι, με την μητέρα της να φωνάζει αμέσως τον σεφ, ζητώντας του να έρθει και να «της κόψει το αγγούρι».

Πανικός στο Twitter: «Κόντεψε να πάθει εξάρθρωση ώμου προσπαθώντας να κόψει το αγγούρι»

Η ξεκαρδιστική αυτή στιγμή έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα social media, όπου οι χρήστες έσπευσαν να κοροϊδέψουν την Κέντα Τζένερ για την έλλειψη δεξιοτήτων στην κουζίνα.

«Η Κένταλ Τζένερ να μην ξέρει να κόψει ένα αγγούρι και η Κρις να φωνάζει τον σεφ, είναι πολύ αστεία σκηνή» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Κάθε φορά που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, δείτε την Κένταλ Τζένερ να κόβει το αγγούρι».

Μια άλλη χρήστης του Twitter έγραψε: «Πριν από περίπου μία ώρα είδα την Κένταλ Τζένερ να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι στην οθόνη της τηλεόρασής μου. Με έκανε να νιώσω λίγο ανώτερη αλλά κυρίως φτωχή».

«Ας δώσει κάποιος σε αυτό το κορίτσι ένα μαντολίνο (το ειδικό εργαλείο που κόβει σε φέτες ή κύβους διάφορα λαχανικά)» πρόσθεσε κάποιος άλλος με έναν ακόμη να αναφέρει: «Το να βλέπεις την Κένταλ Τζένερ να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι, ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω δει ποτέ». Κι ένα ακόμη σχόλιο: «Τρελάθηκα με την Κέντα Τζένερ που προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι κανένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο επιμένοντας να κάνει το δικό της σνακ και καταλήγει με σχεδόν εξάρθρωση ώμου προσπαθώντας να κόψει ένα αγγούρι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ShinoxKocho/status/1524953918748377095?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1524953918748377095%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FShinoxKocho2Fstatus2F1524953918748377095provider=twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.