ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα και «μοιράζει εγκεφαλικά»

Δείτε το σέξι στιγμιότυπο που ανάρτησε το μοντέλο στο Instagram

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα και «μοιράζει εγκεφαλικά»

Για άλλη μία φορά, η Κένταλ Τζένερ άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.

To διάσημο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν πόζαρε μπροστά από μία πολυτελή πισίνα, κρατώντας στα χέρια της την τεκίλα που παράγει η εταιρεία της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κένταλ Τζένερ φοράει το μπικίνι της, όμως έχει παραλείψει το επάνω του μέρος. Το γυμνό της στήθος καλύπτει το χέρι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Στην πισίνα», με το κοινό της να αφήνει σχόλια από κάτω, επαινώντας την για το καλλίγραμμο κορμί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τη φωτογραφία:

278420863_1702637863408063_2630867004797156725_n
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.