ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κένταλ Τζένερ, τα αποκαλυπτικά μαγιό της και η… «πεντάδα» από μπασκετμπολίστες που της «έβαλε καλάθια» (φώτο)

«Κατέβαζε» ομάδα που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα

Η Κένταλ Τζένερ, τα αποκαλυπτικά μαγιό της και η… «πεντάδα» από μπασκετμπολίστες που της «έβαλε καλάθια» (φώτο)

Η Κένταλ Τζένερ μπορεί να έχει κερδίσει τις καρδιές των ανδρών λόγω των αποκαλυπτικών μαγιό που φορά συχνά-πυκνά, ωστόσο και η ίδια δείχνει ότι είναι μεγάλος λάτρης του μπάσκετ και ιδιαίτερα του ΝΒΑ. 

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει στο σημείο να της λένε ότι θα μπορούσε να «κατεβάσει» αρχική πεντάδα η οποία θα κέρδιζε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή κάθε χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι μια ομάδα με αρχική πεντάδα τους Ντέβιν Μπούκερ, Τζόρνταν Κλάρκσον, Μπλέικ Γκρίφιν, Μπεν Σίμονς και Κάιλ Κούζμα δύσκολα θα έχανε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Η αρχή έγινε το 2016, όταν η Τζένερ τα έφτιαξε με τον τότε σταρ των Λος Aντζελες Λέικερς Τζόρνταν Κλάρκσον.

Η 27χρονη αδερφή της Κάιλι Τζένερ και των Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν είχε μια θυελλώδη σχέση με τον ταλαντούχο γκαρντ που δύο χρόνια νωρίτερα είχε κερδίσει το περίοπτο βραβείο του «Ρούκι της Χρονιάς» ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του ΝΒΑ. Το πάθος τους, όμως, ξεθύμανε γρήγορα και χώρισαν πριν περάσουν λίγοι μήνες.

Την επόμενη χρονιά η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά στην «Πόλη των Αγγέλων», αυτή τη φορά όμως για παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Η Τζένερ ερωτεύτηκε παράφορα τον πάουερ φόργουορντ Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος τότε έπαιζε στους Λος Αντζελες Κλίπερς. Ο σταρ, που έχει παίξει πέντε φορές σε All Star Game του ΝΒΑ, ανταπέδωσε με την ίδια σφοδρότητα τα αισθήματα και έμειναν μαζί για περίπου έναν χρόνο, μέχρι τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2018.

Η Τζένερ δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνη, καθώς την ίδια χρονιά βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Μπεν Σίμονς. Μάλιστα, η σχέση τους έκανε καλό στον πλέι μέικερ, που εκείνη την εποχή έπαιζε για τους Φιλαδέλφεια 76ers, καθώς κέρδισε το βραβείο του «Ρούκι της Χρονιάς» για το 2018 στο ΝΒΑ. Για κάποιον λόγο, όμως, η σχέση τους δεν μπορούσε να στεριώσει. Τα χάλασαν και τα έφτιαξαν ξανά αρκετές φορές τους επόμενους μήνες, μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους το 2019.

Σαν να ήταν ένας από τους καλύτερους σκάουτερ του ΝΒΑ η Κένταλ Τζένερ, λίγους μήνες αργότερα το 2019 έβαλε στο στόχαστρό της το πολλά υποσχόμενο «τεσσάρι» των Λος Αντζελες Λέικερς. Χωρίς πολλά πολλά, ο Κάιλ Κούζμα, που το 2017 είχε επιλεγεί στην πεντάδα των καλύτερων πρωτοεμφανιζόμενων στο ΝΒΑ, υπέκυψε στη γοητεία της.

Ωστόσο, αν και παθιασμένη η σχέση τους δεν μακροημέρευσε και το ζευγάρι χώρισε έπειτα από λίγες εβδομάδες. Ο Κούζμα δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τον χωρισμό και το 2020 στέφτηκε πρωταθλητής με τους Λέικερς.

Την ίδια χρονιά στη ζωή της Τζένερ μπήκε το «πολυβόλο» των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ, που εξελίχτηκε σε κεφάλαιο στα προσωπικά της καθώς, παρά τα σκαμπανεβάσματα, ήταν μαζί για δύο χρόνια.

Οταν ερωτεύτηκαν, τον Απρίλιο του 2020, ο Μπούκερ ήταν εξίσου διάσημος με εκείνη, καθώς το 2017, σε ηλικία μόλις 20 ετών, είχε γίνει ο νεότερος παίκτης του ΝΒΑ που σκόραρε πάνω από 60 πόντους, βάζοντας 70 πόντους στους Μπόστον Σέλτικς. Το 2019 έκανε νέο ρεκόρ, καθώς στα 22 του έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει πάνω από 50 πόντους σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Εχοντας γίνει το «αγαπημένο ζευγάρι» της αμερικανικής showbiz, η Τζένερ κέρδιζε για τρίτη φορά τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του πλανήτη και ο Μπούκερ φορούσε το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι επιτυχίες έδωσαν αέρα στα πανιά της σχέσης τους και άλλαξαν χρονιά μαζί. Το 2021 βρήκε την Κένταλ να πηγαίνει στο Φοίνιξ για να παρακολουθήσει αγώνες του Μπούκερ με τους Φοίνιξ Σανς, ενώ ο μπασκετμπολίστας αναρτούσε στο Instagram φωτογραφίες που είχε βγάλει με την Τζένερ να φοράει μικροσκοπικά μπικίνι.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Μπούκερ τη γνώρισε στη μητέρα του και όλα έδειχναν ότι το ειδύλλιο μπορεί να κατέληγε σε γάμο. Οι φήμες για επικείμενο αρραβώνα επέμεναν για έναν χρόνο, μέχρι που ξαφνικά το καλοκαίρι του 2022 το ζευγάρι χώρισε. Σύντομα, όμως, τα ξαναβρήκαν, μέχρι που στα τέλη της χρονιάς χώρισαν οριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.