ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ ποζάρει με τη σύντροφό της στο κρεβάτι (φώτο)

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ βρίσκεται σε σχέση με την 070 Shake

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ ποζάρει με τη σύντροφό της στο κρεβάτι (φώτο)

Φωτογραφίες με την 25χρονη σύντροφό της και ράπερ, 070 Shake ή Ντανιέλ Μπαλμπουένα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, δημοσίευσε η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ. 

Οι δύο νεαρές κοπέλες ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο, ενώ αδιαφορούν για τη γνώμη του κόσμου και δεν διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λίλι Ρόουζ Ντεπ οι δυο τους φαίνονται σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Σε ένα από αυτά, το ζευγάρι βρίσκεται μέσα σε ένα λεωφορείο, με τη 070 Shake να έχει περασμένο το χέρι της γύρω από τους ώμους της Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

Σε άλλη φωτογραφία, οι δυο γυναίκες περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο, κάνοντας… «ακροβατικά», ενώ στο τρίτο στιγμιότυπο που ανάρτησε η Ντεπ, ποζάρουν αγκαλιασμένες στο κρεβάτι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η κόρη του Τζόνι Ντεπ έγραψε: «Εγώ και ο γοητευτικός μου πρίγκηπας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.