ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Marvel διακόπτει τη συνεργασία της με τον Τ.Μέιτζορς μετά την καταδίκη του για επίθεση και παρενόχληση (φώτο-βίντεο)

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς κρίθηκε ένοχος για επίθεση από αμέλεια τρίτου βαθμού και για παρενόχληση

Η Marvel διακόπτει τη συνεργασία της με τον Τ.Μέιτζορς μετά την καταδίκη του για επίθεση και παρενόχληση (φώτο-βίντεο)

Οι ένορκοι του Μανχάταν εχθές στις 18 Δεκεμβρίου, έκριναν τον Τζόναθαν Μέιτζορς ένοχο για επίθεση από αμέλεια τρίτου βαθμού και ένοχο για παρενόχληση.

Η δίκη διήρκεσε δύο εβδομάδες και προήλθε από ένα περιστατικό του Μαρτίου μεταξύ του ηθοποιού και της πρώην συντρόφου του, Γκρέις Τζαμπάρι.

Πριν από τη σύλληψή του τον Μάρτιο, ο Μέιτζορς είχε τοποθετηθεί ως πρόσωπο-κλειδί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με το στούντιο να χτίζει την τρέχουσα ιστορία του γύρω από τον Kang the Conqueror, τον οποίο υποδύθηκε ο Μέιτζορς.

Ο κακός που ταξιδεύει στον χρόνο έπαιξε στο φετινό «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» καθώς και στις δύο σεζόν του «Loki», ενώ επρόκειτο να ηγηθεί των «Avengers: The Kang Dynasty», το οποίο είναι προγραμματισμένο για την 1η Μαΐου 2026.

Η ταινία βρίσκεται ακόμα στη φάση του σεναρίου και δεν είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Προς το παρόν δεν έχει οριστεί σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Marvel έχει δύο κατευθύνσεις που θα μπορούσε να ακολουθήσει τώρα.

Θα μπορούσε να κάνει νέα διανομή του ρόλου, αν και δεν είναι σαφές πόσοι ηθοποιοί θα προσελκύονταν σε έναν ρόλο από τον οποίο ένας ηθοποιός απολύθηκε τόσο δημόσια.

Η άλλη πορεία είναι να επανασχεδιάσει τα σχέδιά της και να επικεντρωθεί εκ νέου σε έναν ολοκαίνουργιο κακό.

Αν και οι πηγές της Marvel είναι σιωπηλές, υπάρχουν ενδείξεις ότι το στούντιο έχει ήδη κάνει ακριβώς αυτό.

Τον Νοέμβριο, η Marvel προσέλαβε τον δημιουργό του «Loki», Μάικλ Γουάλντρον, για να δουλέψει πάνω σε ένα νέο προσχέδιο αυτού που κάποτε ονομαζόταν «Kang Dynasty», αλλά τώρα αναφέρεται ως «Avengers 5», σύμφωνα με τις πηγές.

Το στούντιο είχε μήνες για να σχεδιάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και είναι πιθανό ο Γουάλντρον να ήταν μέρος αυτής της διόρθωσης πορείας.

Πριν από τις εν λόγω κατηγορίες και την ακόλουθη καταδίκη, ο Μέιτζορς θεωρούνταν κάποτε ένας από τους κορυφαίους ανερχόμενους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Εκτός από το τρίτο Ant-Man, πρωταγωνίστησε και στο «Creed III» το 2023. Πρώτη φορά έγινε γνωστός με το «Last Black Man in San Francisco» και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Devotion», «Lovecraft Country», «The Harder They Fall» και «Da 5 Bloods».

Ο Μέιτζορς συνελήφθη στις 25 Μαρτίου, αφού κάλεσε την άμεση δράση λέγοντας ότι βρήκε την πρώην σύντροφό του, Γκρέις Τζαμπάρι, αναίσθητη στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.

Η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκε τραύματα στην Τζαμπάρι, μεταξύ των οποίων ένα μελανιασμένο και σπασμένο δάχτυλο και ένα κόψιμο πίσω από το ένα αυτί. Ο Μέιτζορς δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες.

Στον απόηχο των νομικών του προβλημάτων, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων «The Lede Company» και οι μάνατζέρ του στην «Entertainment 360» εγκατέλειψαν τον ηθοποιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξακολουθεί να εκπροσωπείται από την «WME», αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει υπό το φως της ετυμηγορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.