ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Νάντια Μπουλέ κάνει γιόγκα με μπικίνι δίπλα στην πισίνα και το Instagram την αποθεώνει (βίντεο)

«Πολύ ωραίο σώμα, μπράβο σου», «κορμάρα» και «φωτιά» είναι κάποια από τα σχόλια

Η Νάντια Μπουλέ κάνει γιόγκα με μπικίνι δίπλα στην πισίνα και το Instagram την αποθεώνει (βίντεο)

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να κάνει γιόγκα με μπικίνι δίπλα στην πισίνα και τα σχόλια είναι αποθεωτικά.

«Πολύ ωραίο σώμα, μπράβο σου», «κορμάρα» και «φωτιά» είναι κάποια από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μητέρα το 2021 και μάλιστα στην προηγούμενη ανάρτησή της φαίνεται αγκαλιά με το παιδί της να διαβάζει ένα βιβλίο στον καναπέ.

«Δεν αντέχεται άλλο η επικαιρότητα. Ανοίγουν τα βιβλία και κλείνουν οι τηλεοράσεις», είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.