ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Ντρέα ντε Ματέο άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – «Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά την εικόνα μου» (φώτο)

Μετά την επιτυχία που είχε στη θρυλική σειρά «The Sopranos» του HBO

Η Ντρέα ντε Ματέο άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – «Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά την εικόνα μου» (φώτο)

Η Ντρέα ντε Ματέο, μετά την επιτυχία που είχε στη θρυλική σειρά «The Sopranos» του HBO, ως η φίλη του Christopher Moltisanti, Adriana, έγινε διάσημη και στο OnlyFans, καθώς άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, προκειμένου να αντεπεξέλθει οικονομικά και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά.

Δεδομένου ότι δεν ήταν σύμφωνη με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επέβαλαν στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλές πόρτες έκλεισαν για την ηθοποιό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρει έναν άλλο τρόπο, για να επιβιώσει.

Τον Αύγουστο του 2023, η 51χρονη που κέρδισε βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «The Sopranos», ανακοίνωσε την είσοδό της στο OnlyFans με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story που τη δείχνει να ποζάρει με τα εσώρουχα και έδωσε στο κοινό της το link που οδηγεί στον λογαριασμό της.

H σταρ χρεώνει τους θαυμαστές της μόλις 15 δολάρια τον μήνα, για περιεχόμενο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. dreadematei

«Μέσα σε πέντε λεπτά μπόρεσα να ξεπληρώσω το χρέος του σπιτιού μου μέσα από το OnlyFans»

Αν και όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «The Sopranos» κι αποτελούσε μία από τις διασημότερες γυναίκες της σόουμπιζ δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να πει κάτι τέτοιο, η Ντρέα ντε Ματέο δήλωσε πως είναι «ευγνώμων» στο OnlyFans, αφού την «έσωσε» από τη βέβαιη χρεωκοπία.

Ο χαρακτήρας της ηθοποιού στη σειρά σκοτώθηκε στην πέμπτη σεζόν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα επεισόδια του κύκλου, το «Long Term Parking».

Η ερμηνεία της Ντε Ματέο στο επεισόδιο αυτό της χάρισε ένα Emmy, το 2004. Από εκεί και πέρα, έκανε ένα «πέρασμα» από διάσημες τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Desperate Housewives» και «Sons of Anarchy», αλλά και ταινίες όπως οι «New York, I Love You» και «Don’t Sleep».

Κι ενώ διέγραφε μία λαμπρή πορεία στο Χόλιγουντ, η σταρ ήρθε αντιμέτωπη με πολλές οικονομικές δυσκολίες, τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας στη στη DailyMail, ανέφερε πως μετά από ένα σημείο, η καριέρα της στην υποκριτική πήρε την κατηφόρα και τα έξοδα άρχισαν να την «πνίγουν».

Έτσι, πήρε την απόφαση να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

«Με έσωσε. Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή 100%. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το λέω αυτό, αλλά στ’ αλήθεια μας έσωσε. Αν θέλετε να με καταδικάσετε για αυτό, κάντε το. Απλώς ελπίζω να μη βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, που έπρεπε να φροντίσω δύο μικρά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έσωσε το σπίτι μου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Θα γινόταν κατάσχεση και το σπίτι μου πλημμύρισε, οπότε προσπαθούσα να το πουλήσω γρήγορα. Ήθελα να προσπαθήσω να το πουλήσω πριν μου το πάρουν».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκτός από τις οικονομικές, πέρασε κι άλλες δυσκολίες. «Ταυτόχρονα, έχασα τη μαμά μου και την άλλη μαμά μου, η οποία έχει άνοια, είχε ξεμείνει από χρήματα για τον νοσηλευτή που τη φρόντιζε. Δεν ήξερα πώς να σταθώ στα πόδια μου, ποιον δρόμο να πάρω».

Μέσα σε πέντε λεπτά όπως λέει, από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, κατάφερε να ξεπληρώσει το χρέος που είχε για το σπίτι της και να το κερδίσει πίσω.

«Μέσα σε πέντε λεπτά μπόρεσα να ξεπληρώσω το χρέος στην εταιρεία που ανέλαβε την πώληση του σπιτιού μου», εξήγησε.

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως στην αρχή ήταν αρκετά διστακτική για την είσοδό της στην πλατφόρμα, όμως άλλαξε γνώμη, αφού «της έσωσε τη ζωή».

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια – «Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά να σώσω την εικόνα μου»

Αν και υπήρξαν πολλοί θαυμαστές της που χάρηκαν με την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά, τονίζοντας πως «είναι μητέρα δύο παιδιών» ή ότι «ακολουθεί την εύκολη λύση».

Η ίδια ωστόσο, δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη. «Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα για εμένα που έχω γίνει μέλος του OnlyFans. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος που το βλέπουμε σε αυτό το σπίτι είναι ότι είμαι μια πολεμίστρια που δεν αποδέχεται την ήττα», είπε σε συνέντευξή της στο Fox News Digital.

«Σκέφτηκα “εντάξει, όλοι είναι με τα εσώρουχά τους και είναι σέξι στο Instagram και εγώ δεν το κάνω αυτό, αλλά μπορώ να το κάνω και να πληρωθώ για αυτό”. Δεν ξέρω, γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα», πρόσθεσε η Ντρέα ντε Ματέο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφέρει: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία τρία χρόνια. Τα παιδιά μου ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται τρελό και κάπως τεμπέλικο, αλλά είμαι πολύ μεγάλη υποστηρίστρια των μητέρων που μένουν στο σπίτι και των γυναικών που αγαπούν πραγματικά να μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Τα εξισορρόπησα όλα και τα έχω κάνει όλα».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τις αντιδράσεις που προκάλεσε, όταν έκανε δηλώσεις εναντίον των εμβολίων για τον COVID-19, τα οποία και αρνήθηκε να κάνει. Όπως είπε, τότε το Χόλιγουντ της έκλεισε την πόρτα.

«Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε και τότε ότι ήμουν ένα κακό κορίτσι, επειδή δεν ακολούθησα τους κανόνες. Επομένως, δεν θέλω να είμαι ξανά παραβάτης ή κάτι παρόμοιο ποτέ», τόνισε.

Αποκάλυψε επίσης, ότι τα παιδιά της διάβασαν μερικά αρνητικά σχόλια σχετικά με την απόφασή της να γίνει μοντέλο του OnlyFans, κάτι που την ανησύχησε στην αρχή.

«Ξέρω ότι η κόρη μου διάβασε ένα άρθρο και μερικά από αυτά τα άσχημα σχόλια. Κάθισα και της είπα “ξέρεις, η μαμά δεν είναι αυτά που προσπαθούν να δείξουν” και το παιδί μου απάντησε πως δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.

Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα πλέον, οπότε τα διαβάζουν όλα αυτά, αλλά ξέρουν πως ό,τι κάνω, το κάνω για αυτά. Ό,τι έχω εγκαταλείψει, το έχω εγκαταλείψει γι’ αυτά. Εννοώ, όποια θυσία έκανα ήταν γι’ αυτά», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός έκλεισε λέγοντας: «Απλώς δεν με νοιάζει. Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά να σώσω την εικόνα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.