ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η πρώτη εμφάνιση της Κ.Κοξ μετά τον θάνατό του M.Πέρι – «Ήταν μελαγχολική και καταβεβλημένη»

Η «Μόνικα Γκέλερ» εθεάθη σε βραδινή έξοδό της με τον σύντροφό της, Τζόνι Μακντέιντ

Η πρώτη εμφάνιση της Κ.Κοξ μετά τον θάνατό του M.Πέρι – «Ήταν μελαγχολική και καταβεβλημένη»

Η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Μάθιου Πέρι πρωταγωνίστησαν στη σειρά «Φιλαράκια» και αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια, ως «Μόνικα» και «Τσάντλερ». Οι παπαράτσι προσπάθησαν να εντοπίσουν την ηθοποιό, μετά την απώλεια του καλού της φίλου και το κατάφεραν καθώς την βρήκαν σε βραδινή έξοδό της με τον σύντροφό της, Τζόνι Μακντέιντ. Το ζευγάρι πήγε για φαγητό σε ένα εστιατόριο και ο φακός την εντόπισε να μπαίνει στο αυτοκίνητό της.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το Page Six και το TMZ, την περιέγραψαν ως «μελαγχολική» και «καταβεβλημένη».


Κανένας από τους ηθοποιούς των «Friends» δεν έχει κάνει δημόσια προσωπική τοποθέτηση για τον Πέρι. Με μια κοινή δήλωση, τα «Φιλαράκια» τον αποχαιρέτησαν. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram έγραψαν: «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.