ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η σέξι εμφάνιση της Ήβης Αδάμου με στενό μαύρο φόρεμα (φώτο)

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Τουρκία για μουσική εμφάνιση

Η σέξι εμφάνιση της Ήβης Αδάμου με στενό μαύρο φόρεμα (φώτο)

Η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου, βρέθηκε πρόσφατα στην γειτονική Τουρκία, όπου είχε προγραμματισμένη μουσική εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από εκεί ενθουσίασαν το κοινό της, με τους χρήστες να της σχολιάζουν με τα πιο θερμά τους λόγια και την ίδια να τους ευχαριστεί που την στηρίζουν.

«Πολλή αγάπη σε κάθε έναν από εσάς που ήρθατε στη χθεσινοβραδινή παράσταση. Μετά από εκατομμύρια αγάπης στο “Na Ti Xerese” και τις άλλες διασκευές μου, επιτέλους είδαμε ο ένας τον άλλον! Ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική φιλοξενία» έγραψε μεταξύ άλλων η Ηβη Αδάμου στη δημοσίευσή της.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ήβη Αδάμου ποζάρει χαμογελώντας στον φακό και φυσικά το φόρεμά της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο maxi εφαρμοστό φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Εκείνο που έκανε το φόρεμα μοναδικό ήταν η cut out λεπτομέρεια κάτω από το στήθος της αλλά και το ότι όλη της η πλάτη ήταν έξω.

Ταίριαξε το εντυπωσιακό της φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και έκανε ένα απαλό μακιγιάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.