ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές»

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Με θάρρος αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε σε συνέντευξη για την περιπέτεια που βιώνει.

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής».

«Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε» δήλωσε η ηθοποιός.

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.