ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Χάιντι Κλουμ εξήγησε για ποιο λόγο της αρέσει να κυκλοφορεί και να ποζάρει γυμνή – «Είναι θέμα ελευθερίας»

Η 50χρονη δέχεται πλήθος αρνητικών σχολίων από τον κόσμο στο διαδίκτυο, για τις γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει

Η Χάιντι Κλουμ εξήγησε για ποιο λόγο της αρέσει να κυκλοφορεί και να ποζάρει γυμνή – «Είναι θέμα ελευθερίας»

Η Χαίντι Κλουμ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αποκάλυψε γιατί της αρέσει να κυκλοφορεί και να ποζάρει γυμνή, τονίζοντας πως «είναι θέμα ελευθερίας».

Το 50χρονο άλλοτε supermodel δέχεται πλήθος αρνητικών σχολίων από τον κόσμο στο διαδίκτυο, για τις γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η Κλουμ πήγε καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert του Dax Shepherd» και ρωτήθηκε σχετικά με το βίντεο που ανάρτησε τον Δεκέμβριο, με την ίδια να ποζάρει γυμνή πλάι στον σύζυγό της.

Σχετικά με αυτό, απάντησε: «Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου».

Ακόμη, η Χάιντι Κλουμ εξήγησε: «Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.