ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ικάρντι: Ξεπερνά την Γουάντα Νάρα με άλλη καλλονή (φωτο)

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ σε σχέση με Ντεβρίμ Οζκάν

Ικάρντι: Ξεπερνά την Γουάντα Νάρα με άλλη καλλονή (φωτο)

Η μετακίνηση (ως δανεικός) του Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι δεν έφερε γούρι στον Μάουρο Ικάρντι αφού μετά από πολλά χρόνια χώρισε με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Γουάντα Νάρα.

Ο Ικάρντι και η Νάρα που έχουν μαζί δύο παιδιά ζουν πλέον χωριστά και εκείνη μοιράζει το χρόνο της σε Ευρώπη και Αργεντινή. Εκείνος από ημέρα σε μέρα παρουσιάζει τρομερή βελτίωση και με δύο γκολ του έκρινε το πρόσφατο ντέρμπι με τη Μπεσίκτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία αλλά και στην Ισπανία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Ικάρντι, δηλαδή για τη γυναίκα με την οποία ξεπέρασε την Νάρα.

Ο Ικάρντι έχει σχέση με την Ντεβρίμ Οζκάν, η οποία είναι ηθοποιός ιδιαίτερα γνωστή στην Τουρκία από τη συμμετοχή της σε σαπουνόπερες. Είναι 24 ετών, έχει τελειώσει τη σχολή καλών τεχνών και είναι ανερχόμενο αστέρι στη γειτονική χώρα.

Η Οζκάν στο τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο συχνά στις εξέδρες του γηπέδου της Γαλατά ενώ μια κοινή τους φωτογραφία ήταν αυτή που “φούντωσε” τα σενάρια.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.