
Συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδυάζει φέτος το καλοκαίρι αποδράσεις παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Αυτός είναι ο λόγος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, που δεν έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Γιάννη Καραβασάνη.
Την Πέμπτη (17/07), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό από τη Μύκονο και συγκεκριμένα έδειξε μέσω των social media το σημείο, όπου απόλαυσε το μπάνιο της: μια μικρή πισίνα με θέα τη θάλασσα του νησιού.
Δείτε φωτογραφίες:

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.