ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου

Η αλήθεια για τις πλαστικές

Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου

Οι εμφανίσεις του Ηλία Ψινάκη, τηλεοπτικές και δημόσιες, προκαλούν πάντα ποικίλα σχόλια.

Φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους κάνει πολλούς να αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Μιλώντας σε περιοδικό αποκάλυψε γιατί φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου.

Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου

«Ο χρόνος μού έχει φερθεί πολύ καλά. Είχα πάει σε reunion συμμαθητών και είχα ντραπεί, έβλεπα τα χάλια γύρω μου. Εντάξει, και ο Φουστάνος είχε κάνει καλή δουλειά και τώρα πρέπει να ξανακάνω γιατί έχει πέσει λίγο το μάτι από τη μια μεριά και έχω γίνει σαν γκρεμισμένο τζάκι. Για αυτό φοράω συνέχεια γυαλιά. Όταν ήμουν δήμαρχος, είχα πάει να αλλάξω τους αμίαντους γιατί είναι καρκινογόνοι.

Δεν πλησίαζε κανείς, οπότε πήγα εγώ να ξύσω έναν σωλήνα για να πάρω ένα δείγμα. Εκεί μου μπήκε κάτι στο μάτι και έπαθα ζημιά. Θεραπεύτηκε αυτό αλλά έμεινε το κρέμασμα. Εκεί ανακάλυψα και ένα καρκινάκι στην πορεία, που πρέπει να το βγάλω το πολύ σε τρεις μήνες γιατί θα γίνει κακόηθες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άσ’ τα, στα γεράματα ένα φτιάχνεις και χαλάνε δέκα! Το λίφτινγκ το έκανα τότε γιατί είχα σακούλες στα μάτια. Οπότε είπα στον Φουστάνο “δεν το παίρνεις όλο, μην τσιτώσει το μάτι και το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σαν μπουλντόγκ;”. Και αυτή τη φορά σκέφτομαι να γίνει η επέμβαση στο Γηροκομείο. Δεν θα έχει πλάκα;», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.