ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Του έλεγες πήδα και πήδαγε»

Τι αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά

Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Του έλεγες πήδα και πήδαγε»

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος για τις χρυσές εποχές που βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν συνεργαζόταν με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής, ανάμεσα τους ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Έλλη Κοκκίνου.

«Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο. Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί» είπε για τον Σάκη Ρουβά.

Ο Η.Ψινάκης μίλησε και για την τραγουδίστρια και τη συναυλία που είχε στην Πράσινη Γραμμή το 1997 και είχε προκαλέσει σάλο αποκαλύπτοντας πως η ορχήστρα τους δεν πήγε ποτέ και αναγκάστηκε να τραγουδήσει με την ορχήστρα του Τούρκου καλλιτέχνη.

«Η συναυλία το 1997 στην Πράσινη Γραμμή ήταν δική μου ιδέα. Πάμε εκεί και ήταν, πως είναι οι Beatles που πάνε και είναι όλοι έτοιμοι να τους αποθεώσουν, μπήκαμε και σε θωρακισμένα. Ήρθε η Έλλη Κοκκίνου, η καημένη ήταν η μόνη που ήρθε, η ορχήστρα μας δεν ήρθε ποτέ. Παίξαμε αναγκαστικά με την ορχήστρα του Μπουράτ. Έγινε αυτό το πράγμα και δεν ξέρεις πόσο συγκινητικό ήταν» είπε ο Ηλίας Ψινάκης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός media και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή κυρίως στο σπίτι του που είναι χλιδάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.