ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωάννα Τούνη: Φοβάται μην οδηγηθούμε… σε «4ο Παγκόσμιο Πόλεμο» και το «X» «ξεσαλώνει»

«Πώς πήρε το πτυχίο της;» γράφουν στο «Χ»

Ιωάννα Τούνη: Φοβάται μην οδηγηθούμε… σε «4ο Παγκόσμιο Πόλεμο» και το «X» «ξεσαλώνει»

Τον πόλεμο στο Ισραήλ θέλησε να σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη αλλά φαίνεται πως δεν της βγήκε σε καλό μιας και έκανε λόγο για το ενδεχόμενο ενός «4ου Παγκοσμίου Πολέμου», κάτι το οποίο παρόλο που διόρθωσε στη συνέχεια, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της.

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο;».

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Αμέσως, το «Χ» πήρε «φωτιά» με τα σχόλια της για το Μεσανατολικό.

«Μετά την ανάλυση της Τούνη υπέρ Παλαιστίνης και με τον φόβο του Δ Παγκοσμίου αναμένω ανάλογη γεωστρατηγική ανάλυση και από Γαρδέλη, Σούπερ Κική και Ευριδίκη Βαλαβάνη!» γράφει ένας χρήστης της πλατφόρμας. «Είναι και δασκάλα, πώς το πήρε το πτυχίο ήθελα να ήξερα» τόνισε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.