ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Iron Maiden: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος – Υπέστη καρδιακή προσβολή

Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

Iron Maiden: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος – Υπέστη καρδιακή προσβολή

Καρδιακή προσβολή υπέστη το Σάββατο το βράδυ ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Iron Maiden, Blaze Bayley, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από την καρδιακή προσβολή που υπέστη.

ΟBayley θα αναβάλει τις προγραμματισμένες του συναυλίες για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ενώ ακόμη δεν μπορούν να γίνουν ανακοινώσεις όσον αφορά τις συναυλίες του από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Iron Maiden: «Δεύτερος Ντίκινσον»

O αντικαταστάτης του Μπρους Ντίκινσον στη βρετανική μπάντα κατά τα έτη 1994-1999, με τους οποίους κυκλοφόρησε δύο δίσκους, συνέχισε την καριέρα του ως solo καλλιτέχνης και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει ακόμη 10 δίσκους. Το 1999 ο Μπρους Ντίκινσον επέστρεψε στους Iron Maiden, αντικαθιστώντας τον… αντικαταστάτη του.

Τα πιο γνωστά τραγούδια του Blaze Bayley με τους Iron Maiden περιλαμβάνουν τα Man on the Edge, The Clansman, Sign of the Cross, κ.α.

Τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα ήταν τον Νοέμβριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.