ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ηθοποιός του «Hunger Games» διέρρευσε μόνη της «ροζ» φωτογραφίες της επειδή την εκβίαζε χάκερ (φωτο)

«Δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να κάνει επιλογές που αφορούν το δικό μου σώμα» δήλωσε

Ηθοποιός του «Hunger Games» διέρρευσε μόνη της «ροζ» φωτογραφίες της επειδή την εκβίαζε χάκερ (φωτο)

Γυμνές φωτογραφίες της δημοσίευσε μόνη της η ηθοποιός του Hunger Games, Willow Shields καθώς έπεσε θύμα εκβιασμού από χάκερ.

Τον Απρίλιο του 2023, η σταρ – η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Primrose Everdeen στο franchise «The Hunger Games» – πήρε «την κατάσταση στα χέρια της» αφού «εκβιάστηκε» για γυμνές φωτογραφίες που είχαν βρεθεί στη διάθεση χάκερ.

Η ίδια έγραψε: «Με εκβιάζουν και με εκβιάζουν για γυμνές φωτογραφίες του εαυτού μου, κάτι ιδιωτικό που δεν έπρεπε ποτέ να μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Παίρνω πίσω τον έλεγχο και τον μοιράζομαι πρώτα μαζί σας. Εδώ είναι η φωτογραφία που έστειλαν μέσω email και επισύναψαν απειλώντας να μοιραστούν με τους φίλους, την οικογένειά μου και το διαδίκτυο. Ισχυρίζονται ότι έχουν πολλές περισσότερες φωτογραφίες για να χρησιμοποιήσουν εναντίον μου».

Η ηθοποιός πήρε θέση ενάντια σε αυτούς τους ισχυρισμούς και συνέχισε: «Δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να κάνει επιλογές που αφορούν το δικό μου σώμα, δεν θα επιτρέψω σε κάποιον να έχει εξουσία πάνω μου. Έχω ήδη αναφέρει αυτό το άτομο και την υπόθεση στο FBI και ελπίζω ειλικρινά να λάβουν την έρευνα στα σοβαρά και να συνεχίσουν με αυτό το έγκλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.