ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κ.Καινούργιου: «Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό»

«Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς»

Κ.Καινούργιου: «Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό»

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, ξέσπασε σχετικά με ψεύτικα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την ίδια, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή.

«Εδώ που είμαι χρειάζομαι έναν γιατρό. Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό! Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με αρκετή δόση χιούμορ.

«Σε όποιο site και να μπεις, ό,τι και να δηλώσεις όλους μας βρίζουν από κάτω στα σχόλια. Δεν πρέπει να ασχολείσαι με το τι γράφουν από κάτω αλλά ο τίτλος που υπάρχει για να μπεις και να κάνεις κλικ είναι απαράδεκτος», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην «Super Κατερίνα».

«Υπάρχουν και περιοδικά, έντυπα που κυκλοφορούν και δεν ξέρεις σε ποιον ανήκουν. Έχω παιδευτεί με αυτά τα θέματα», σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μπορεί να μην έχουν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη, έχουν γράψει όμως χίλια-δυο… ότι ο αδελφός μου είναι η σχέση μου, ότι έχω ένα παιδί από έναν γάμο και το κρύβω, ότι έχω αποβάλει 100 φορές.

Ότι έχω κάτι πεντάδυμα δεν ξέρω κι εγώ πού… σε έντυπα που κυκλοφορούν στο περίπτερο κανονικά. Δεν βρίσκεις άκρη», περιγράφει στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην ασχολείσαι με τα σχόλια, σου το λέω συμβουλευτικά. Εγώ αρρωσταίνω αν το κάνω αυτό. Χθες έγραφαν πάλι για μένα για αυτό που είπα ότι δέχομαι απειλές από κατοίκους του Βόλου, διάβαζα στα σχόλια «καλά θα της κάνετε», «να την σαπίσετε» και τέτοια. Δεν πάμε καλά», κατέληξε σε έντονο ύφος στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.