ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Παπαδόπουλος: «Όλοι εμείς που είμαστε έξω από το Survivor είμαστε λιγότερο αγαπητοί από την Κ.Δαλάκα»

«Το φετινό Survivor μου φαίνεται διαφορετικό»

Κ.Παπαδόπουλος: «Όλοι εμείς που είμαστε έξω από το Survivor είμαστε λιγότερο αγαπητοί από την Κ.Δαλάκα»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το νέο κύκλο του Survivor και την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Το φετινό Survivor μου φαίνεται διαφορετικό. Τους κανόνες όμως ακόμα δεν τους έχω καταλάβει. Είχαμε την πρώτη αποχώρηση αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και πως. Θέλω λίγο τον χρόνο μου, έτσι φαντάζομαι πως είναι και ο κόσμος μπερδεμένος.

Όπως και με τα τιμολόγια της ΔΕΗ, κίτρινο και πράσινο και τα λοιπά, είναι και εκεί μπερδεμένοι και θέλουν να το δουν. Πρέπει να το ζήσουμε λίγο πρώτα και μετά θα το καταλάβουμε, ειλικρινά» δήλωσε αρχικά ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του ριάλιτι.

«Όλοι οι παίκτες έχουν προϋπηρεσία, έχουν εμπειρία, ξέρουν τους στόχους και τους έχουν μελετήσει. Για παράδειγμα, η Μαρία Αντωνά μπορεί να έχει πάει πρώτη φορά αλλά έχει μελετήσει όλα τα Survivor, από το 2021 μέχρι και σήμερα. Κάθε φορά στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανάδικα όλοι οι παλιοί μου συμπαίκτες κατηγορούν την Κατερίνα Δαλάκα που πήγε 4η ή 5η φορά».

«Τι σας νοιάζει, ρε παιδιά; Δεν το καταλαβαίνετε ότι ο Ατζούν κρίνει ποιος παίκτης πουλάει και ποιος είναι αγαπητός; Όλοι εμείς που είμαστε έξω, είμαστε λιγότερο αγαπητοί.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζηλεύει την σχέση που έχει η Δαλάκα με τον Ατζούν; Θα ήθελε να έχει και αυτός; Νονό τον αποκαλούσε, να ξέρετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει κάτι, ότι η Δαλάκα είναι πιο αγαπητή και ο Ασημακόπουλος να μην ζηλεύει, ας κάνει λίγη υπομονή και ας κρατηθεί» επισήμανε, ακόμα, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.