ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Στανίση: «Τα χρήματα μου χάθηκαν στις τράπεζες –  Ξεκινάω από την αρχή οικονομικά»

«Δεν θα κάνω αυτά που έκανα, γιατί δεν είμαι 20, ούτε και με ενδιαφέρει»

Κ.Στανίση: «Τα χρήματα μου χάθηκαν στις τράπεζες –  Ξεκινάω από την αρχή οικονομικά»

Η Κατερίνα Στανίση παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχία, που γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αλλά και τη κακή σχέση που έχει με τα χρήματα. 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Status» και αρχικά, δήλωσε για τις αμοιβές των τραγουδιστών στο παρελθόν: «Δεν ισχύει ότι οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ υψηλές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα πω ένα πράγμα πολύ απλό. Όταν παίρνεις υψηλή αμοιβή κι είμαστε σε ένα μαγαζί 3-4 τραγουδιστές γνωστοί, πώς θα βγει αυτό το σχήμα; Ποιον θα πρωτοπληρώσεις; Ερχόταν κόσμος, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι “σφάζαμε” τον κόσμο. Πώς θα βγει;»

Όσο για τη σχέση της με τα χρήματα, ανέφερε: «Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, δεν λέω ότι δεν έκανα πέντε πράγματα από αυτή τη δουλειά, γιατί ευτυχώς, έβαλα μυαλό. Τα σκόρπιζα κι εγώ. Όχι, δεν έχω κουσούρια με χαρτιά και τέτοια. Δεν ξέρω από αυτά. Τα έχασα όμως. Και στις τράπεζες χάθηκαν, ήρθε η κρίση και μείναμε ταραντέλα. Και να σου πω μια αλήθεια; Ξεκινάω από την αρχή. Αυτό δεν το λέω για να συγκινήσω κόσμο, αλλά οικονομικά ξεκινάω από την αρχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, δήλωσε: «Δεν θα κάνω αυτά που έκανα, γιατί δεν είμαι 20, ούτε και με ενδιαφέρει. Έζησα καλά, πήρα ό,τι ήθελα, πήρα ένα σπίτι, πήρα ένα και στη μάνα μου, άλλαξα 2-3 αυτοκίνητα τόσα χρόνια. Είχα κάποια φράγκα στην άκρη, αλλά φύγανε κι αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.